Brand

Op uw maat regelen we een volledige brandverzekering die de meest complete bescherming biedt voor uw woning. Het gebouw en de inhoud verzekeren lijkt vanzelfsprekend voor alle eigenaars en is eveneens sterk aan te raden voor alle huurders.

Het doel van deze verzekering bestaat erin:

De verzekerde-eigenaar toe te laten bij het zich voordoen van een gedekt schadegeval een vergoeding te bekomen die hem in staat stelt het gebouw te herstellen, terug op te bouwen of een ander gebouw aan te kopen.

De verzekerde-huurder toe te laten te kunnen genieten van de dekking van zijn aansprakelijkheid ten aanzien van zijn eigenaar.

Beiden toe te laten een vergoeding te bekomen om hun inhoud te herstellen of te vervangen wanneer deze getroffen wordt door een gedekt schadegeval.

We vertellen u graag persoonlijk alles wat u wilt weten over de verschillende waarborgen die een brandverzekering inhoudt. Hieronder vindt u alvast een lijstje met de belangrijkste waarborgen van een klassieke brandverzekering.

Gedekte waarborgen bij een brandverzekering:

  • Brand en aanverwante risico's (rookschade, ontploffing, blikseminslag, vandalisme, elektriciteitsschade, elektrocutie van dieren, bijkomende kosten, …)
  • Waarborg bij storm en hagel (schade aan alle afsluitingen, veranda's, serres, tuinhuizen, carports, … inclusief inboedel)
  • Waterschade (door water of brandstoffen, door aquariumbreuk, bijkomende kosten, …)
  • BA gebouw
  • Natuurrampen

Hierbij kunnen nog aanvullende waarborgen worden aangevraagd zoals:

  • Aanvullende waarborg diefstal (van waarden, inboedel, bijkomende kosten, …)
  • Indirecte verliezen
  • Rechtsbijstand

Alle contracten voorzien bij schadegeval een bedrag (vrijstelling) dat ten laste blijft van de verzekerde en dit bij alle waarborgen hierboven opgenomen met uitzondering van de bijstand woning. Bepaalde recente contracten bieden de mogelijkheid om deze vrijstelling om te vormen.De maatschappij betaald bijvoorbeeld de volledige schade van zodra deze een bedrag, dat vastgesteld is in het contract, overschrijdt.

De brandverzekering kan mits betaling van een bijpremie aangevuld worden met een diefstalverzekering voor de inhoud.

Voor meer informatie hierover kunt u ons altijd contacteren via telefoon, e-mail of de contactpagina van deze website. We kunnen dan alles persoonlijk bespreken en de beste oplossing op uw maat zoeken!